Etage Projects

Stoikerens Stue
Curated group show med Karl Monies, FOS, Soft Baroque, Bahraini, Jerzy Seymour, Sabine Marcelis
11.02 – 01.03.2021

´Stoikerens Stue . Gallerirummene ud imod Borgergade er indrettet som en ‘ stoikers Sture- et interiør til den karantæneramte imaginære stoiker. Ham eller hende der er afskåret fra udsynet og omverdenen, men hvor kunsten giver indblik, eftertanke og muligvis stoisk ro i en uvant tilstand.

3 spørgsmål til Etage Projects :

Hvad har I gjort af særlige tiltag under lockdown for at facilitere de kunstinteresserede?
Det har faktisk været de kunstinteresserede der har taget fat i os. Ikke at vi ikke vil gøre noget ekstra for dem i denne tid, men vi har haft mange private visninger, der faktisk har ansporet til dybere snak, end før lockdown, hvor døren stod åben.

Hvilken betydning mener I, kunst i det offentlige rum har ? 
Hvis du vil have en dynamisk kultur og et oplyst samfund, skal kunst være tilgængeligt for alle. Vellykket offentlig kunst giver anledning til debat. Og netop civiliseret meningsudveksling er en muskel, vi kollektivt til stadighed skal træne.

Hvad kan kunsten gøre særligt under lockdown? 
Når man er isoleret og verdenen lukker sig, kan kunsten åbne de store forestillingsvidder. Vi har behov for at ‘kalibrere’ vores sind i samværd med andre mennesker og nye indtryk. Når de indskrænkes, er kunsten en værdifuld ven.

Etage Projects
Borgergade 15E
@etageprojects
info@etageprojects.com