På turen kommer du forbi :

Collaborations
Store Kongensgade 118

Den franske kunstner Aguirre Schwarz præsenterer The Last Cowboy Is Dead Marlboro Manden er blevet likvideret af selve ZEVS og kan opleves i galleriet.

Outpost
Store Kongensgade 75

Hos Outpost overfor Marmorkirken kan du opleve den amerikanske kunstner Cali Thornhill DeWitt’s solo Hello White Fear Oh No og lyt til et lydværk.

TABLEAU
Store Kongensgade 50

Anne Brandhøj præsenterer On Balance i TABLEAU. Det eneste sted, hvor du kan komme indenfor og helt tæt på træ skulpturerne, da Tableau også er et flower-studio.

Etage Project
Borgergade 15E

I Borgergade kigger du indenfor i Stoikerens Stue med værker af kunstnerne Karl Monies, FOS, Soft Baroque, Bahraini, Jerzy Seymour og Sabine Marcelis

TABLEAU
Lille Kongensgade 14 

I TABLEAU’s andet showroom i Lille Kongensgade 14 viser Cathrine Raben Davidsen udstillingen TIDES med keramiske krukker og mobiler.

Kongens Nytorv Metro
Kongens Nytorv 9

Tag nedgangen foran Det Kgl Teater til den nye cityring, hvor Jeppe Hein har 17 farvestrålende spejl balloner hængende i loftet.

Martin Asbæk Gallery
Bredgade 23

I vinduet hos Martin Asbæk Gallery vises et udvalg af værker af den danske kunstner Ebbe Stub Wittrup, hvis kunstneriske praksis udfolder sig i et tværmedielt felt.

Ofelia Beach
Skuespilhuset

Martin Creed’s installation Work No. 2630 UNDERSTANDING er ikke til at overse, som den står på Ofelia Beach og lyser op i mørket.

Avlskarl
Bredgade 28

Avlskarl har ladet den danske keramiker Morten Løbner Espersen fylde vinduet med en serie voluminøse krukker, med de mest fantastiske og stoflige glasurer.

Designmuseum Danmark
Bredgade 68

Det sidste stop på Art Walk CPH går forbi udstillingen The Absent Bodies med 5 nordiske designere, der viser værker i glasmontre på pladsen foran Designmuseet.

Kunst styrker hjerneaktiviteten